Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми глей са Данчо,докато някои тук активно пишат,ти активно имаш две 159-ки.
    Они си чешат пръстетата по клавиатурите,ти по воланите.
    .....абе ти си мазохист,бива една,бива две,ама три Алфи е туууу мъъчччч.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ти па...
      К'во значение има - мазохист, садист важното е кеф да ти е...
      Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        Оная дето я споменавате предишните страници на тея два цилиндъра има 2 убави инфаркта .. имам некво инфо от първа ръка за нея, но не ми е работа да коментирам. Внимавайте .. щото ако толкова много ви сърби за 2.4, требва да сте готови да се почешете яко.
        Можеш да споделиш какво знаеш, може и на лично, ако е такава тайна.

А по темата за мазохизма - не стига че и аз зветсно време имах две алфи, ами вече 4ти месец карам ТС 120 и то на бензин... Така че съм готов да вляза в клуба на хората с големи топки... май... Или за там трябва много страшен пропуск?
        Last edited by Yavor; d.m.y г., 22:32.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
          Можеш да споделиш какво знаеш, може и на лично, ако е такава тайна.

А по темата за мазохизма - не стига че и аз зветсно време имах две алфи, ами вече 4ти месец карам ТС 120 и то на бензин... Така че съм готов да вляза в клуба на хората с големи топки... май... Или за там трябва много страшен пропуск?
          Аз преди време ти бех казал да помислиш за читава 156 фейс ама ти си сакаш 159,ако намериш читава ич не е страшно.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Аз преди време ти бех казал да помислиш за читава 156 фейс ама ти си сакаш 159,ако намериш читава ич не е страшно.
            4 години карах 156 вътрешен фейс... Наскърца ми се душата... И 147цата и тя натам върви, макар че вече като човек с опит, парирам дефектите по окачването преди да са се случили...
            Иначе са прекрасни автмобили, а 147цата е некст левъл като интелигентност спрямо 156цата.

Просто ми се кара по голяма кола, и то с фейса на 159. Кеф цена няма. Ама предвид тукашните изказвания, вече имам чувството че трябва да имам поне 10 бона твърд месечен доход за да си позволя някоя осем годишна бангия...

Comment

4 години карах 156 вътрешен фейс... Наскърца ми се душата... И 147цата и тя натам върви, макар че вече като човек с опит, парирам дефектите по окачването преди да са се случили...
              Иначе са прекрасни автмобили, а 147цата е некст левъл като интелигентност спрямо 156цата.

Просто ми се кара по голяма кола, и то с фейса на 159. Кеф цена няма. Ама предвид тукашните изказвания, вече имам чувството че трябва да имам поне 10 бона твърд месечен доход за да си позволя някоя осем годишна бангия...
              Еееее не бре,питай МурджеФ с 59-ката за година и половина съм ходил точно три пъти.
              1-ви път,минах през един трап със 170,прецаках,гуми,жанти,кормилен накрайник,шарнир и тампон на носач.....това си е от моя глупост.
              2-ри път,смяна на масла и филтри.
              3-ти път,беха издухали две подгревни свещи.

С ГТА-то за нема и половин година съм бил повече пъти там.)))))
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:11.

Comment

• А може би да спреш да слушаш хората във форума, защото да ти кажа, 156 дизел е безотказна кола, но 159 нямам кахъри. Нито скържа...нито нищо
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Рус не е точно тъй,това,че някои сме попаднали на читави екземпляри е едно,на пазара са дръгели повечето......

Comment

Рус не е точно тъй,това,че някои сме попаднали на читави екземпляри е едно,на пазара са дръгели повечето......
                    Е те това е проблема, в който лично вече се уверих...
                    За над 10 огледа, само една ме е грабнала, пък тя не стига че скъпа, ами и в комплект с два инфаркта се оказва.
                    Да не говорим, че на доста коли даже не съм обърнал внимание още по снимки. И съм отказал вече две оферти от приятел джамбазин, живеещ в Италия. Макар че приятел- джамбазин си е оксиморон, ама да не навлизаме в граматиката.
                    Днес конкретния ми звъня пак с оферта, ама след малко се оказа бензинова колата и приключихме набързо.

Ааа, и по темата за топките: класирам ли се с това че близо 5 години съм притежавал и поддържал фиатския 1.4 12в мотор, и то с ясното съзнание за потенциалните проблеми?
                    Или на истинските алфисти не им е позната тази мъка на двигателостроенето...
                    Last edited by Yavor; d.m.y г., 23:36.

Comment

Е те това е проблема, в който лично вече се уверих...
                      За над 10 огледа, само една ме е грабнала, пък тя не стига че скъпа, ами и в комплект с два инфаркта се оказва.
                      Да не говорим, че на доста коли даже не съм обърнал внимание още по снимки. И съм отказал вече две оферти от приятел джамбазин, живеещ в Италия. Макар че приятел- джамбазин си е оксиморон, ама да не навлизаме в граматиката.
                      Днес конкретния ми звъня пак с оферта, ама след малко се оказа бензинова колата и приключихме набързо.

Ааа, и по темата за топките: класирам ли се с това че близо 5 години съм притежавал и поддържал фиатския 1.4 12в мотор, и то с ясното съзнание за потенциалните проблеми?
                      Или на истинските алфисти не им е позната тази мъка на двигателостроенето...
                      Все още ли не си се насочил към Германия или Швейцария?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• На 156 мазахме и сменяхме тампоните с маслото.
                        Тука викат ще ни фалират тия 159... представете си ако карахме в germany!
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                        Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                        Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Все още ли не си се насочил към Германия или Швейцария?
                          В Германия ги гледам, ама нямам човек там, а Швейцария си е терра инкогнита за мен...
                          А финансово не ми е оправдано да се грабна и да обикалям по Европата няколко седмици. То направо нещо от магазина да си взема тогава. Е, няма да е 159, ама японецо свестни ги прави.
                          Ама като съм се закрастил, няма оправия.
                          Чак жената ми вика - 'вземи купи едно А6 или Е60 и мирясай, ама ти няма да го направиш...'

Comment

• Явка,тоа проблем на фиатския 1.4....12v не го знам,ама аз никога не съм се писал Алфист.....

За 159 не знам,може би трябва да се огледаш по-добре,и да направиш компромис например с цвят,кожа....знам ли,въпреки,че компромиса не е най-доброто решение.
                            Квото-такова......

Comment

Еееее не бре,питай МурджеФ с 59-ката за година и половина съм ходил точно три пъти.
                              1-ви път,минах през един трап със 170,прецаках,гуми,жанти,кормилен накрайник,шарнир и тампон на носач.....това си е от моя глупост.
                              2-ри път,смяна на масла и филтри.
                              3-ти път,беха издухали две подгревни свещи.

С ГТА-то за нема и половин година съм бил повече пъти там.)))))
                              Аз пък съм ходил само веднъж - за ремап
                              Last edited by DiStefano; d.m.y г., 07:16.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

В Германия ги гледам, ама нямам човек там, а Швейцария си е терра инкогнита за мен...
                                А финансово не ми е оправдано да се грабна и да обикалям по Европата няколко седмици. То направо нещо от магазина да си взема тогава. Е, няма да е 159, ама японецо свестни ги прави.
                                Ама като съм се закрастил, няма оправия.
                                Чак жената ми вика - 'вземи купи едно А6 или Е60 и мирясай, ама ти няма да го направиш...'
                                На мен ми се наложи принудително да търся нова кола (виж общата тема за 166 и раздел продава авточасти ) , но мисля да експериментирам с Волво. Не че 159 не ми харесва, но от 166 на 159 е крачка назад за мен.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X